Tria la que més t'agrade... Tòniques premium al Flow



















Schweppes
Schweppes va ser la primera tònica del mercat, i després de molts anys continua entre les més ben valorades. “Perfecta per barrejar-la pel nivell idoni de quinina que reforça el sabor de la ginebra. A més, la seva justa gasificació fa que la bombolla de tònica schweppes sigui la més efervescent quan combina amb altres licors.”

Nordic Mist Blue
Tipo Premium, per a diferenciar-se d'altres del seu nivell utilitza el seu característic color blau. Aigua carbonatada, quinina, sucre, aromes i el colorant que aporta la seua tonalitat. Organolèpticament, es més seca i menys dolça que la seu germana, l'original, conservant la resta de característiques.

Fever Tree
Fever Tree és, actualment, una de les millors tòniques que es poden trobar al mercat. Es caracteritza per una marcada suavitat i aroma. És una tònica elaborada de forma totalment artesanal i amb ingredients naturals, sense cap tipus d’edulcorants ni conservants. La quinina natural que conté prové dels arbres de la febre de Ruanda, i d’aquí el nom d’aquesta tònica. Des de la seva presentació l’any 2005, ha adquirit un paper rellevant i de prestigi dins el món de la cocteleria. Per la seva qualitat ja ha guanyat diversos premis com el Gourmet Awards del 2006.

1724
La tònica 1724 es fa amb quinina seleccionada a mà. Aquesta quinina s’extreu de la ruta de l’Inca a l'Argentina (lloc on es va començar a recol•lectar amb finalitats medicinals). El seu nom fa referència a l'alçada on creixen els arbres que proporcionen la quinina. L'aigua utilitzada en la seva elaboració prové d'un brollador de la Patagonia i no conté edulcorants artificials, aromatitzants ni colorants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada