El Flow col.labora amb el Campionat de Pic i Pala de l'ABC




































Per cinqué any consecutiu, l’Agrupació Borrianenca de Cultura (ABC) organitza el Campionat de Pic i Pala amb l’objectiu de fomentar i de donar a conéixer la pràctica d’aqueix joc tradicional. L’activitat s’emmarca dins del cicle Maig Cultural i Festiu 2011 i compta amb el patrocini del Flow Club.
El campionat se celebrarà a les 10 del matí del dia 7 de maig al pati del col•legi Salesià. En acabant, a les 12.30, es lliuraran els trofeus al local de l’ABC (C. Encarnació, 45 entresòl). D’ací els participants aniran al carrer de Sant Vicent, on hi ha el Flow Club que els convidarà a un pica-pica.
La competició està oberta a totes les edats i les inscripcions es poden fer per Internet escrivint un correu electrònic a l’adreça info@borriana.com. El termini d’inscripció s’acaba el dijous 5 de maig.
El pic i pala també s’anomena boli, pique o escampilla. Cal un bastonet o pic d’un pam de llarg i una pala de fusta. La pala aprofita per a pegar al pic i fer que salte per l’aire; aleshores li tornarem a pegar per llançar-lo ben lluny. L’equip contrari ha de mirar d’empomar el pic.

http://www.laplanaaldia.com/burriana/noticias/47493/tot-a-punt-per-al-v-campionat-de-pic-i-pala-a-borriana

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada