Dissabte 5 de març: Nit de disfresses al Flow!!


















PREMIS PER ALS TRES MILLORS
1-Sopar(2 persones)Bocateria Les Torres
2-Spotify Premium
3-Targeta Itunes
Millor grup: Cava i Tequila

GRATIS: Si vens disfressat una cervesa Penyagolosa de Montmirà Artesanal de l’Alcora.

Sessió Musical: GUATEQUE&CASPA!!





Tria la que més t'agrade... Tòniques premium al Flow



















Schweppes
Schweppes va ser la primera tònica del mercat, i després de molts anys continua entre les més ben valorades. “Perfecta per barrejar-la pel nivell idoni de quinina que reforça el sabor de la ginebra. A més, la seva justa gasificació fa que la bombolla de tònica schweppes sigui la més efervescent quan combina amb altres licors.”

Nordic Mist Blue
Tipo Premium, per a diferenciar-se d'altres del seu nivell utilitza el seu característic color blau. Aigua carbonatada, quinina, sucre, aromes i el colorant que aporta la seua tonalitat. Organolèpticament, es més seca i menys dolça que la seu germana, l'original, conservant la resta de característiques.

Fever Tree
Fever Tree és, actualment, una de les millors tòniques que es poden trobar al mercat. Es caracteritza per una marcada suavitat i aroma. És una tònica elaborada de forma totalment artesanal i amb ingredients naturals, sense cap tipus d’edulcorants ni conservants. La quinina natural que conté prové dels arbres de la febre de Ruanda, i d’aquí el nom d’aquesta tònica. Des de la seva presentació l’any 2005, ha adquirit un paper rellevant i de prestigi dins el món de la cocteleria. Per la seva qualitat ja ha guanyat diversos premis com el Gourmet Awards del 2006.

1724
La tònica 1724 es fa amb quinina seleccionada a mà. Aquesta quinina s’extreu de la ruta de l’Inca a l'Argentina (lloc on es va començar a recol•lectar amb finalitats medicinals). El seu nom fa referència a l'alçada on creixen els arbres que proporcionen la quinina. L'aigua utilitzada en la seva elaboració prové d'un brollador de la Patagonia i no conté edulcorants artificials, aromatitzants ni colorants.

Cup · Negre Jove



















CUP - VINO TINTO JOVEN
CON CUATRO MESES DE BARRICA
VIÑEDO
Vino elaborado a partir de las variedades Tempranillo y Syrah de nuestros propios
viñedos, situados en la finca "El Galtero", en pleno Valle de Albaida, al sur de la
provincia de Valencia y a 400 m. sobre el nivel del mar. Los suelos típicos de la zona,
arcillas blancas, aportan acidez y frescura, así como una gran personalidad. Los viñedos,
elevados en espaldera, y orientados de levante a poniente, gozan de un perfecto
aireamiento y una buena insolación.
ELABORACIÓN
Tras una cuidada elaboración, con maceraciones de dos semanas, al finalizar la
fermentación maloláctica, el vino se pasó a barricas bordelesas nuevas de roble francés
y americano, donde permaneció durante 4 meses.
CATA ORGANOLÉPTICA
El vino presenta un color picota vivo, con reflejos violáceos. Con una buena intensidad
aromática, con notas de frutos rojos maduros y toques ahumados y especiados debido a
su permanencia en barrica. En boca es sabroso, con una buena acidez y notas de frutos
maduros y regaliz. Por vía retronasal aparecen las notas a humadas y espaciadas de la
barrica, lo que hace un vino largo y con buena persistencia aromática.

PRESENTACIÓ LA SOCARRADA


















MEL DE ROMER
Una cervesa que diuen és mel de romer i que s’elabora solament amb aigua, maltes, llevat d’alta fermentació, romer i mel de romer. S’elabora sense cap additiu (seguint la llei de puresa alemanya de 1516), sense filtrar i sense pasteurizar, de forma totalment artesanal, el que garanteix la qualitat del producte.

Divendres 25 Presentació Ginebra Premium Jodhpur




















Nota de cata
- Categoría: Ginebra.
- Graduación: 43%vol.
- Color: Transparente, translúcido, con el borde acerado y amplios destellos parpadeantes en su fondo limpio y brillante.
- Aroma: Un destilado elegante y fino en nariz, aromático, con delicadas y envolventes notas de bayas silvestres, como el enebro, con ligeros recuerdos resinosos y un sutil fondo a hierbas aromáticas. Algo punzante pero muy balsámico.
- Sabor: Muy suave y untuoso en la entrada de boca, sabroso y delicado aromático y con recuerdos de bayas de enebro redondeado con sabores de otras hierbas aromáticas. Un toque ligero de resinas cítricas, sabor del alcohol, con ligero picor propio de su alta graduación alcohólica, muy fino de su buena destilación.
- Sensación al tragar: Al final resulta muy aromática con amplios recuerdos balsámicos, muy larga, se queda por tiempo en el gusto.

Presentació Font Jordana· Artesanal de l’Alcora 100%


















Edició Límitada 200 unitats.

Cervesa roja de fort sabor, composta per quatre maltes i tres tipus de lúpul que la doten d'un sabor, amargor i aroma amb marcats matisos i que finalitza en boca en el sabor peculiar del jengibre.

Format Cava: Cervesa roja de fort sabor, composta per quatre maltes i tres tipus de lúpul que la doten d'un sabor, amargor i aroma amb marcats matisos i que finalitza en boca en el sabor peculiar del jengibre.



Presentació Temps 2007




















Tipo de Vino: Tinto Crianza.
Cosecha: Año 2007.
Variedades de Uva: Cabernet Sauvignon, merlot y syrah.
Elaboración: Despalillado total, y estrujado parcial. Fermentación con temperatura controlada. Maceración prolongada. Crianza en Barricas de Roble Francés durante 7 meses. Clarificación con Gelatina. Estabilización por frío y filtrado ligero. No se han utilizado enzimas, productos correctores ni aditivos.
Color: Rojo Picota, muy cubierto.
Sensaciones a nariz y boca: Nariz intensa, Con una compleja unió de frutas y maderas nobles. Amplio en boca, con suave tanicidad.

Fotos GINSELF





































caipirissima amb Mango-Maracuyá

CONCERT DE CAMBRA AL FLOW



















Quintet per a clarinet i Quartet de Corda

Lara Vercher, Àngels Muñoz, Cristina Benavent, Vicenta Fuster, Beatriz Aguado
K.581 de Mozart en quatre temps

Trio de clarinet i piano “Eclèctic”
Hèctor Díez, Lara Vercher, Lucía García
KV.498 de Mozart (andante)
Adagio Cantabile Opus 38 de Beethoven
Concert Piece nº.1 de Mendelssohn

Presentació GINSELF "La primer Ginebra Premium 100% valenciana"





















La primera ginebra valenciana "Ginself" s'elaborarà a partir d'ingredients autòctons com la xufa, la taronja, la llimona i la mandarina que dotaran a aquesta beguda d'un sabor "cítric". La destil.lació es realitza a les mítiques instal.laci...ons de les Bodegues Carmelitano de Benicàssim, a base d'alcohol de remolatxa i aigua de la Serra d'Espada.

En el seu aroma destaca la baia de ginebrer, l'ingredient fonamental per elaborar la ginebra, així com aromes cítriques de la taronja i la llimona, mentre que a boca destaca molt la xufa, la taronja, la mandarina i la flor del taronger.