Presentació Cervesa Artesanal Valencian Indian Pale Ale al Flow!




















A mediados del Siglo XVIII las colonias británicas demandaban cerveza. Desde Inglaterra crearon un estilo adaptado a las continencias de los viajes que podían durar hasta 3 meses.

Para que mantuviera todas sus propiedades los maestros cerveceros aumentaron el alcohol de sus recetas e incluyeron una lupulación más potente.

Así nace VIPA · Valencian Indian Ale Pale, un homenaje a George Hodgson y a su labpr creativa antes de que los sistemas de frío y la pausterización existieran.

Ingredientes: Agua, Malta Pale Ale, Lúpulo y Levadura.

Fermentada por segunda vez en la botella que consumes. 100% Natural y sin aditivos. Sin pasteurizar ni filtrar.

FLOW ON THE ROCKS!!

ECLÈCTICA expo fotogràfica de Ana Quesada

















Ana Quesada presenta la seua mostra de fotografia Eclèctica on ens convida a gaudir de les seues incursions en la fotografia i en el tractament d’imatges. L’intenció de l’artista és buscar el lapsus de temps, captar objectes i escènes quotidianes que per ser-ho no estan faltes de bellesa.

ECLÈCTICA s’inaugura el divendres 28 de gener a les 20 hores a l’espai expositiu reservat a dintre del FLOW Club on es tracta de potenciar als nous creadors i disciplines. La mostra estarà exposada fins al 24 de febrer al carrer Sant Vicent 38 de Borriana.